Smakelijk genieten

Van compleet diner tot borrelbites

Ons openluchttheater is een full-service theater. Een plek waar je van begin tot eind in de watten wordt gelegd en optimaal genieten kan. Onze enthousiaste medewerkers zorgen er voor dat je niets te kort komt en serveren je bestelling met plezier bij jou aan tafel. Van handige icebuckets en hapjesboxen tot Waaghals limonade en speciaalbiertjes.  

Ook bieden we complete theaterdiners aan voorafgaand aan enkele voorstellingen. Deze ‘Smaakproeverij’ is te bestellen via de ticketshop waar je ook je kaartje gekocht hebt. Mocht je je kaartje al gekocht hebben maar vergeten de Smaakproeverij er bij te bestellen, dan kan je dit alsnog doen door ons uiterlijk een dag van te voren een mailtje te sturen. 

In ons theater kan alleen met de pin betaald worden.

Smaakproeverij

Smaakproeverij

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een diner waarbij je onbeperkt kan genieten van onze gerechten. Bijna alle gerechten komen van lokale leveranciers uit de buurt. Per week zullen de gerechten wisselend zijn, maar altijd smaakvol en lokaal. Laat je verrassen! 

Vegetarisch/allergenen
Indien je graag gebruik maakt van ons vegetarische aanbod, of we moeten rekening houden met allergenen, willen we je vragen om uiterlijk de woensdag voorafgaand een jouw reservering een mailtje te sturen. 

Voorgerecht
Smaakplank – brood en groentesticks met dips en smeersels. Met daarnaast een heerlijk soepje uit eigen keuken. 

Hoofdgerechten
Je krijgt diverse kleine gerechtjes voorgeschoteld, allen bereid vanuit onze theaterkeuken.

Dessert
Een theaterdiner is natuurlijk niet compleet zonder een smakelijk toetje.

€ 22,50 per persoon

Je eigen
ice-bucket met drankjes!

Je eigen
ice-bucket met drankjes!

Duurt wachten voor jou altijd te lang? Bestel dan een ice-bucket vol met je favoriete drankjes. Deze bezorgen we dan bij je aan tafel, het is namelijk niet de bedoeling dat je aan de bar je bestelling plaatst.

Dranken

Dranken

Van speciaalbier en rode wijn tot alcoholvrij bier en frisdranken, voor iedereen is er wel wat verfrissends verkrijgbaar. Natuurlijk kan je ook genieten van een lekker bakje koffie of thee.

Voor de kids – ook voor volwassenen natuurlijk – hebben we heerlijke Waaghals limonade. Met lef zonder prik in heerlijke citroensmaak, voor wie durft!

Wij verkopen geen alcohol onder de 18 jaar. 

Borrelbites

Borrelbites

Broodmandje
Stokbrood | sweetpeppers dip | tzaziki

De spreads en bites uit het broodmandje zijn afkomstig van Fazil Sahin uit Winterswijk. Hij werkt met heerlijke verse producten, bereid in zijn eigen keuken.

Nachos met kaas en chilisaus

Zoutjes en nootjes

Bitterballen
8 stuks (ook vega mogelijk)

Bittergarnituur 
8 stuks mix