Openluchttheater

Lichtenvoorde

Intieme concerten en vermakelijk theater!

Intieme concerten en vermakelijk theater!

Graag nemen wij je ook dit jaar weer mee naar Openluchttheater Lichtenvoorde. Een compleet nieuwe locatie in Oost Gelre die we hebben omgetoverd tot een uniek en sfeervol openluchttheater.

In ons openluchttheater geniet je deze zomer van unieke concerten, vermakelijk kindertheater en hilarische theatershows. Elk optreden biedt plaats aan 50 tot 350 mensen in een speciale theateropstelling. De richtlijnen van het RIVM zijn het uitgangspunt, dus zaken als hygiëne, veilige looproutes en voldoende afstand zijn vanzelfsprekend. 

Ons programma

Muziek

Vrijdag 25 juni • Lianne & De Heren + Justin & Jeroen

Vanavond staat Lianne voor het eerst met ‘haar’ twee heren op het podium. Wat een eer dat ze hun kick off show bij ons komen doen! Daarnaast staat een nog een ijzersterk duo, dat je misschien al kent van The Sjefs, namelijk Justin en Jeroen! Als dat geen feestje wordt…

Tickets »
Muziek

Zondag 27 juni • Kashmir: Led Zeppelin Tribute

Vijf jonge rockers uit het oosten des lands besluiten begin 2010 dat het tijd is voor een Led Zeppelin
tributeband. Kashmir is geboren en vol passie worden de nummers van de legendarische rockband
ten gehore gebracht. De ingrediënten zijn bekend, krakers als Whole Lotta Love, Immigrant Song en
Stairway to heaven passeren de revúe.

Tickets »
Muziek

Zaterdag 3 juli • Hilltop Howlers

Onvervalste rootsmuziek rechtstreeks uit de Achterhoek. Deze band die Hendrik Jan Lovink oprichtte na de Voederbietels biedt onderdak aan leden van onder meer The Backcorner Boogieband, De Paloma’s en Raw Flowers. Heerlijke soulvolle bluesrock á la Black Crowes en Lynyrd Skynyrd!

Tickets »
Dansvoorstelling

Zondag 4 juli • Dansshow Hit It (2 voorstellingen)

Een hele lange tijd lang mochten ze niet dansen en al helemaal geen show geven voor vrienden, familie en andere fans. Maar nu mogen de dansers van Hit It eindelijk de zaal weer uit om hun te gekke moves te laten zien aan iedereen! Er zijn kaarten beschikbaar voor twee shows: om 14.00 uur en om 18.00 uur.

Tickets »
Muziek

Vrijdag 9 juli • Hot Stuff

Hot Stuff is een 8-koppige band uit Lichtenvoorde die gruwelijk blij wordt van het spelen van disco, motown en soul en we hopen jullie ook! Met groovy basloopjes en een heerlijke partij toeters maken ze er echt een feestje van!

Tickets »

Je eigen tafeltje

Je eigen tafeltje

Handige icebuckets om je drankjes koel te houden en hapjesplanken die je aan je eigen tafeltje geserveerd krijgt. Weet jij zeker dat je optimaal kan genieten van de voorstelling en hebben wij minimale beweging op het terrein. 

Smaakproeverij

Smaak proeverij

Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een diner waarbij je onbeperkt kan genieten van onze smaakvolle gerechten. Per week zullen de gerechten wisselend zijn, maar altijd smaakvol en lokaal. Laat je verrassen! 

Info & huisregels

Info & huisregels

Om ervoor te zorgen dat al onze bezoekers en medewerkers het leuk en gezellig hebben, hebben we enkele huisregels. Om de veiligheid te waarborgen rondom Covid-19 volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Auto & Fiets

Auto & Fiets

We vragen iedereen zoveel mogelijk met de fiets te komen. Dat is duurzaam, gezond en het bespaart ons parkeerplaatsen.

Wil je met het openbaarvervoer komen? Vanaf treinstation Lichtenvoorde-Groenlo is het 25 minuten lopen. 

Adres: Visserijdijk Lichtenvoorde

Campings in de buurt

Campings in de buurt

We snappen het dat je graag in onze mooie omgeving wilt blijven slapen. Helaas kunnen wij zelf geen slaapplaatsen bieden maar de gezellige campings in de buurt natuurlijk wel! 

Unieke locatie in Oost Gelre

Waren we in 2020 al blij met ons terrein, in 2021 biedt ons terrein nog meer mogelijkheden en sfeer! Perfect gelegen in de natuur en toch op fietsafstand van het centrum van Lichtenvoorde. Dat laatste is natuurlijk ideaal voor als je nadien nog even door wilt zakken in het kleurrijke centrum van Lichtenvoorde. 

We vragen iedereen zoveel mogelijk met de fiets te komen. Dat is duurzaam, gezond en het bespaart ons parkeerplaatsen. 

Openluchttheater Lichtenvoorde wordt mogelijk gemaakt door